Kattebelletjes van Tonnie

Modeshow zaterdag 26 Februari / 08-03-11

Klik op de link onderaan om het filmpje te bekijken. Het was een geslaagde dag we gaan met veel plezier op naar de volgende modeshow.

http://www.youtube.com/watch?v=eHOnqAdFfg8

Nieuwjaar / 01-01-11

Hallo ruilklanten, alle vrijwilligers WENSEN JULLIE ALLEMAAL EEN GEWELDIG 2011 toe met heel veel ruilplezier. Maandag 3 januari 2011 zijn we weer open van af 10:00 uur.

Vrijdag 28 mei 2010 GEWELDIG / 28-05-10

De Opening was grandioos.Zeker 200 mensen zijn er geweest.We zijn verwend met veel bloemen en planten. De Modeshow was een succes, de dames en heren waren prachtig gekleed.Soraya de buikdanseres was geweldig. En Angelo heeft mooi gezongen en gedanst. En dan het Karaoke, wat een uitvinding diverse mensen hebben er aan meegedaan.Het was een geweldig feest met de hele dag zon.Bedankt collegaas.

Opening 28 mei / 23-05-10

De opening komt er aan en de linten worden geknipt door Robin de Roon van de Deelgemeente K/C Afgelopen vrijdag is Lucas de Boer ook van de Deelgemeente met zijn dochtertje komen kijken.Hij vond het een mooie winkel. Het is nu snel vrijdag de 28 mei.

vermoeit maar voldaan / 05-05-10

Het is eindelijk zover. Een grotere winkel is een feit. Na 3 jaar zeuren en vragen heeft Woonstad ons een mooi groot pand aangeboden.En wat voor een pand!!!!!!! Het mooiste pand van Nieuw Crooswijk. Alle vrijwilligers vinden het prachtig. We hebben heel hart gewerkt om de verhuizing van 2 winkels naar 1 winkel tot stand te brengen. Het is gelukt. Binnen 3 weken.GEWELDIG

http://www.LetsParadijs.nl

Verhuizen ruilwinkel K/C. / 05-05-10

We gaan eindelijk naar een grotere winkel aan de Paradijslaan.Vandaag contract getekend en de sleutel gehad.We hebben er erg veel zin in en we gaan zo snel mogelijk over.